четвер, 30 травня 2013 р.

Відбувся районний творчий звіт аматорських колективів та окремих виконавців, присвячений Дню народження Тараса Шевченка "200 літ світить зірка на ймення Тарас".
Активну участь у проведенні звіту взяв колектив нашої бібліотеки. В хоровій аматорській капелі "Просвіта" виступали Л. М. Бойчук та О. М. Хазанюк, в народному аматорському ансамблі пісні і танцю "Барвінок" - Л. М. Бойчук.
Працівники нашої бібліотеки допомагали в організації і проведенні виставки народних умільців, яка відбулася в РБК ім. М. П. Ковальова.



                                                         Марія Мечиславівка Міщук



                                                      Любов Володимирівна Доридор
                                                Читач дитячої бібліотеки Сергій Бойчук

середу, 29 травня 2013 р.

Червоний Хрест в нашому житті

В нашій бібліотеці організовано виставку дитячих малюнків. В основному це малюнки переможців районного конкурсу, присвяченого 95-річчю Товариства Червоного Хреста України "Червоний Хрест в нашому житті". Перше місце зайняв Вілігурський Богдан (ЗОШ І-ІІІ ст. №4 м. Ківерці), друге - Подзюбанчук Діана (ЗОШ І-ІІст. с. Домашів), третє - Оліщук Марія (ЗОШ І-ІІІст. с. Борохів).
                                                       І місце - Вілігурський Богдан



четвер, 23 травня 2013 р.

Вишивала я узори...

На чергове засідання літературно-мистецької вітальні "Гостини для душі" були запрошені учні 8-А кл. (класний керівник Глущук Л. Й.) і учні 8-Б кл. (класний керівник Гарбарчук Ж. М.). Засідання "Вишивала я узори..." присвячене зустрічі із цікавою людиною - Зоєю Іванівною Савчук.


                                                                    Осінній ранок
                                                                     Натюрморт
                                                                       Квіти сонця
                                                                Мамина ніжність
                                                                      Захід сонця
                                                                     Я вам пишу...
                                                                       А вже весна...
                                                                 Африканські леви
                                                                         Леопарди

Зоя Іванівна поєднує в собі багатогранність талантів - вишивальниці, художниці, декламаторки, володіє талантом тонко відчувати красу поетичного слова, гармонію кольорів і відтінків та доносити їх до глядачів і слухачів. Творчі роботи З. І.Савчук по художній вишивці вражають своєю яскравістю, насиченістю і гармонією кольорів, витонченістю і завершеністю. Всі роботи гарно оформлені і заправлені в красиві якісні рамки. З. І. Савчук розповіла про своє захоплення вишивкою. Це не єдине її захоплення.  Вчити напам'ять і добре декламувати хороші вірші українських і російських поетів, вирощувати кімнатні і городні квіти - це тільки основні її уподобання і любов.

понеділок, 13 травня 2013 р.

Напередодні Великодня вікна нашої бібліотеки були прикрашені різнокольоровими витинанками у формі писанок і крапанок. Тут можна побачити найхимерніших пташок і найфантастичніші квіти, традиційних великодніх кошиків, зайчиків, ягнят, баранчиків та каченят.