понеділок, 25 лютого 2013 р.

Правда PRO…





Година спілкування «Правда PRO…», яку підготувала і провела спільно з районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді районна дитяча бібліотека запам’ятається учням 9-А кл. (класний керівник Нетепчук С. С.), 9-Б кл. ( Мартинюк Н. М.), 8-Б кл. (Гарбарчук Ж. М.) ЗОШ І-ІІІ ст. №3 надовго. Адже пройшла вона у незвичайній формі: зустрічі із цікавою людиною. Цією людиною виявився відомий репер Славко Святинчук – в минулому завзятий курець, алкоголік і наркоман. Про це він говорив старшокласникам щиро і відверто. За своє 25-річне життя він встиг побувати «на дні», бачив смерть, бруд, йому відоме відчуття абсолютної байдужості, життя без сенсу, сповнене темряви і мороку, горя і сліз рідних.
Славко читав реп під музику. Його реп дуже вирізняється із загальної маси репу. Вірші (які він пише сам) сповнені глибокого змісту, легко читаються і запам’ятовуються. Часом цей реп називають християнськими скоромовками. Справді, сьогодні Слава Святинчук – волонтер обласного благодійного фонду «Преображення». Він побував в багатьох областях – Львівській, Рівненській, Київській та ін., часто відвідує рідний Нововолинськ. Сьогодні разом із своєю дружиною та іншими, справжніми друзями, він виконує свою головну місію – розповідає про зло, яке приносять алкоголь, тютюнопаління, наркотики, застерігає від необачних кроків, намагається допомогти юним розібратися в складних життєвих ситуаціях, уникнути пасток, донести до свідомості підлітків і молоді християнську мораль, справжні людські цінності.
І так хочеться, щоб побільше молоді почули ці щирі слова: «Привіт! Я – Славко. Мені 30. (буде через п’ять років)».

1 коментар:

  1. Шана Славкові, людина яка спробувала такі жахіття у житті, і знайшла у собі сили знову повернутися до сім'ї, до життя без алкоголю та наркотиків, заслуговує повагу.

    ВідповістиВидалити