четвер, 7 квітня 2016 р.

Янголи з Волині летять у Донбас

Завершилася акція, яку ми оголосили два місяці тому "Повертайтесь янголи в Донбас!"
Маленька дівчинка з Луганська Полінка Туфекчі вважає, що війна в Донбасі почалася тому, що янголи покинули цю землю. З ініціативи мами дівчинки в бібліотеці Свято-Сергієво-Радонезького чоловічого монастиря в м. Кремінне Луганської області відкрився "Музей на крилах". Організатори музею звернулися до небайдужих людей по всьому світі з проханням подарувати фігурки янголів. На даний час в музеї вже зібрано близько 1000 янголів з усіх куточків України та з-за кордону.

На акцію по збору маленьких посланців доброї надії - янголят, відгукнулося багато дітей і дорослих. Зокрема, свого вишитого з любов'ю і молитвою ангелочка, подарувала в музей ківерчанка, педагог, майстриня-вишивальниця Зоя Савчук.

З радістю відгукнулася на акцію відома на Ківерцівщині мисткиня по соломкоплетінню Марія Гейло. Вона презентувала своїх солом'яних ангелочків, що пахнуть волинським сонцем і хлібом, любов'ю і миром, а також аплікацію із соломки.

Учні 8-Б класу ЗОШ І-ІІІ ст. №3 під керівництвом Л.І.Романюк за допомогою техніки декупаж виготовили своїх ангелят.
Ми щиро дякуємо всім - дітям, батькам, вчителям, просто небайдужим ківерчанам, хто долучився до виготовлення янголів із паперу, тканини, соломки, дерева, скла та ін., хто протягнув свою дружню руку підтримки жителям Донбасу.
І тепер полетять з синьоокої Волині янголи, виготовлені з любов'ю, зігріті дбайливими рученятами і руками, з молитвою, вірою і надією на МИР на нашій українській землі в далекий Донбас.



Немає коментарів:

Дописати коментар