четвер, 2 червня 2016 р.

Ми - діти твої, Україно!

1 червня в цілому світі відзначається Міжнародний день захисту дітей. Наша бібліотека вже традиційно проводить разом із своїм незмінним партнером - районним центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді свято дитинства "Ми - діти твої, Україно!" Привітали дітей із закінченням навчального шкільного року, з початком канікул та дитячим святом директор РЦСССДМ Оксана Нікітюк, заступник директора по роботі з дітьми Ківерцівської ЦБС Любов Доридор.


Конкурси і вікторини "Казковий калейдоскоп" для дітей провела бібліотекар читальної зали РДБ Галина Чичотка. Дошкільники та діти молодшого шкільного віку залюбки відгадували з якої казки той чи інший герой, відгадували казкові загадки, взяли участь у казковому бліц-турнірі.


Учасники свята всі, як один взяли участь у конкурсі художніх плакатів "Малюнки про найголовніше". "Ні - війні", "Україна - це я і ти", "Ми - за мир!", "Україна - єдина", "Ми - єдина країна", "Україно - ми твоя надія" - це теми дитячих плакатів. Діти за допомогою малюнків висловили свою любов до рідної України, мрії про мир, щасливе дитинство. А наймолодший учасник свята - Назарчик Зінчук намалював аж два сонечка (жовте і фіолетове). Жовте сонечко світить щодня, а фіолетове - в дощ - пояснив хлопчик. Майбутні першокласники і учні 2-6 класів ЗОШ І-ІІІ ст. №1 м. Ківерці малювали кожен свій малюнок про найголовніше в дитячому житті.
Діти залюбки переглянули мультики "Мої мультяшні друзі".







Це свято дало старт канікулам в бібліотеці "Бібліотечне літо - 2016". Бібліотека і РЦСССДМ запрошує дітей протягом червня на перегляд мультфільмів об 11 годині щоденно, крім вихідних.



Немає коментарів:

Дописати коментар