вівторок, 13 червня 2017 р.

Запрошуємо до бібліотеки!



В районній бібліотеці для дітей під час літніх шкільних канікул вже традиційно експонується виставка творчих робіт вихованців художньої студії «Етюд». Студія діє при Ківерцівському ЦДЮТ. Навчає в ній художнього ремеслу і учнів молодшого шкільного віку і старшокласників художник, член спілки дизайнерів України, автор герба району, співавтор пам’ятника Тарасу Шевченку в м. Ківерці Степан Миколайович Кузьмич.
Степан Миколайович гордиться своїми вихованцями: діти залюбки навчаються азів живопису, (як теорії так і на практиці), вчаться бачити світ очима художника, намагаються передати свої відчуття іншим. Мають вже свої невеличкі здобутки, перемоги і відзнаки.
Валерія Власюк любить, до прикладу, малювати квіти. В неї гарно вийшов «Букет» і «Квіти весни». Літній темі присвятила свої малюнки Мар’яна Схабюк («Літній букет»), Юлія Романішина представила свої малюнки – «Сопілкарик» та «Українка». Цікава графіка у Богдана Аркая. За допомогою «Луцького замку» він передав велич і красу минулого, гордість і любов до рідного краю. Софія Портечко любить малювати природу («Кінь на лузі», «На дереві»). Андрій Степанов намалював свого майбутнього всюдихода і красуню – вивірку.
Запрошуємо оглянути виставку творчих робіт юних ківерцівських талантів, а заодно, і обміняти книги на нові, яких ви ще не читали по шкільній програмі і просто так, на свій смак.







Немає коментарів:

Дописати коментар