середу, 5 липня 2017 р.

Ми вчимося

Заступник директора Ківерцівської ЦБС по роботі з дітьми Любов Доридор побувала на дводенному обласному семінарі заступників директорів районних, міських централізованих бібліотечних систем на тему: "Сучасна бібліотека для дітей: креативний простір для розвитку особистості". Семінар проходив на базі обласної бібліотеки для дітей та Горохівської РЦБС. В роботі семінару взяли участь і виступили: заступник Генерального директора Національної бібліотеки України для дітей Т.В.Шамаріна, зав. відділу обслуговування дошкільників та учнів 1-4 кл. НБУ для дітей Ж.В.Кунцяк, директор ДОУНБ імені Олени Пчілки Л.А.Стасюк, головний спеціаліст управління культури ОДА О.К.Вовк, голова Горохівської РДА Л.А.Матвєєва, начальник відділу культури Горохівської РДА Д.І.Колесник, письменниця Клава Корецька, працівники Волинської обласної дитячої бібліотеки.
Під час семінару учасники відвідали Горохівську РДБ, Горохівську бібліотеку для дорослих, бібліотеку-філію с. Михлин Горохівської ЦБС, Берестечківські бібліотеки для дітей та дорослих.
Основні питання, які звучали на семінарі: сучасна бібліотека для дітей - центр збереження культури, спілкування і читання; дитячі бібліотеки області в період реформування - збереження і розвиток; робота з батьками, стимулювання дитячого читання, проектна та грантова діяльність дитячих бібліотек.
Учасники семінару відвідали Національний історико-меморіальний заповідник "Поле Берестецької битви".





Немає коментарів:

Дописати коментар