середу, 20 грудня 2017 р.

Розкажу я Миколаю, яку книжечку читаю

19 грудня, в день святкування Святого Миколая, в нашій бібліотеці працівники підготували і провели літературно-музичний експрес "Розкажу я Миколаю, яку книжечку читаю!". Протягом дня дітям розповідали про цього святого, можна було послухати дитячі пісні присвячені цій темі, переглянути мультфільми.



А для найкращих читачів - учнів 4 класу ЗОШ І-ІІІ ст. №1 (класний керівник Г.І.Левчук) була проведена година гарного настрою "Розкажу я Миколаю, яку книжечку читаю". Протягом цієї години четвертокласники декламували вірші про святого Миколая, співали пісні про нього, дивилися мультфільм про улюбленця всієї дітвори, ділилися своїми враженнями від подарунків, які приніс святий їм під подушку, грали в гру і, звичайно, отримали святкові "миколайчики".








Бібліотекарі Галина Чичотка та Марія Міщук розповіли дітям багато цікавого про життя святого Миколая, а Марія Тетюрко - представник штабу БПП "Солідарність" привітала дітей і подарувала гарні, нові, з яскравими малюнками книги казок та пригод. До речі, напередодні, в нашу бібліотеку завітав теж посланець від святого Миколая (який побажав залишитися невідомим) з подарунком - десятком нових книг для учнів 5-9 кл., за що ми щиро вдячні.




Немає коментарів:

Дописати коментар