вівторок, 27 березня 2012 р.

Волинь читає дітям

В рамках Всеукраїнського національного проекту «Україна читає дітям», на початку березня в обласній бібліотеці для дітей стартувала акція «Волинь читає дітям». Її розпочав Заступник голови обласної держадміністрації з гуманітарних питань О. І. Курилюк. Мета акції – популяризація книжного друкованого слова серед дітей і молоді.
Ківерцівська районна бібліотека приєдналася до акції. Заступник голови районної ради Андрій Сидорович Киричук розповів дітям про значення книги в житті дитини, сім’ї, суспільства, про свої улюблені твори. Маленьким А. С. Киричук любив казки про Котигорошка, Івасика Телесика та ін., в середньому віці читав твори Збанацького, Гайдара, Донченка, Наталі Забіли. Старшокласником Андрій Киричук захоплювався пригодницькими творами Жуль Верна, Данієля Дефо, Стівенсона і Кіплінга, книгами про шпигунів, війну підпілля і партизанський рух.
А. С. Киричук розповів юним читачам районної бібліотеки про те, що книга й сьогодні є його найкращим другом і порадником, побажав діткам, не зважаючи на комп’ютерний вік, не розлучатися з книгою, рости разом з нею. Акція триватиме цілий рік.

Немає коментарів:

Дописати коментар