середу, 24 липня 2013 р.

Мій кольоровий світ

В бібліотеці діє виставка творчих робіт "Мій кольоровий світ" художньої студії "Етюд" Ківерцівського РЦДЮТ, керівник С. М. Кузьмич.



На виставці експонуються роботи учнів 1-9 кл. Найбільш працьовитими виявилися учні 4-5 кл. Діти малюють в різних напрямках образотворення – це і портрет, і декоративне мистецтво, і пейзаж, тощо, різна в них і техніка виконання твору. Гарним вийшов у першокласника ЗОШ І-ІІІ ст. №4 Мельника Саші його «Їжачок». Колоритні і яскраві образи «Українки» і «Козачка» гімназистки-п’ятикласниці Юлії Романішиної, а четвертокласниця Софійка Домбік із Прилуцького зачаровує своєю «Старою церквою» і «Пейзажем з оленем», своєю фантастичною «Пташкою». Її однолітки Схаб’юк Мар’яна і Хакова Надія милують око своїми «Лисицею і Журавлем» та «Птахом і каштаном». По-дитячому кумедним і допитливим вийшов у юної прилучанки Софійки Притулюк її «Ведмедик», а її землячка Ірина Мосійчук намалювала горду і ситу «Чаплю», яскравий «Букет» в глечику. А червоногруді «Снігурі» Іринки із Прилуцького ще здалеку притягають до себе погляд. Дев’ятикласник із районної гімназії Богдан Чайка представив свої дві картини «Венера» і «Натюрморт». Вони засвідчують, що юнак недаремно вчиться нелегкій праці художника. Шестикласниця ЗОШ І-ІІІ ст. №4 Валерія Власюк намалювала гарні фантастичні «Квіти».
Кожна дитяча робота заслуговує уваги і похвали. Від щирого серця хочеться побажати юним художникам і їхньому керівнику С. М. Кузьмичу здоров’я, натхнення і творчих успіхів.

Немає коментарів:

Дописати коментар