пʼятницю, 2 червня 2017 р.


Свято дитинства, приурочене Міжнародному дню захисту дітей, розпочалося в нашій бібліотеці для дітей молодшого шкільного віку з привітань заступника директора ЦБС по роботі з дітьми Л.В.Доридор, психолога районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді О.Л.Поліщук.


Бібліотекар читальної зали Г.М.Чичотка провела для дітей вікторину "Хто найбільше читає, той найбільше знає". Малеча навперебій відповідала на запитання. Тому переможених не було. Всі стали переможцями і були нагороджені солодкими призами.


Діти залюбки почали переглядати мультфільм "Бос-молокосос" (під час канікул вони продовжать перегляд цього та інших мультиків).
А згодом хлопчики та дівчатка  малювали малюнки на асфальті про найголовніше в своєму житті - сім'ю, мир, школу, квіти, сонце.











Кульмінаційним моментом свята і найбільш цікавим стали хвилини коли дітлахи почали записувати свої мрії-бажання на клаптиках паперу і вміщувати їх в патріотичні синьо-жовті повітряні кульки. А потім всі разом створили флешмоб "Ми - за мир" і випустили кульки в небо.

Свято вийшло гарним і присутні старші друзі дітлашні щиро дякували його організаторам РЦСССДМ (директор О.А.Нікітюк) та районній дитячій бібліотеці.

Немає коментарів:

Дописати коментар