четвер, 11 квітня 2019 р.

Про природу рідної Волині розкажу...

Екологічний колаж "Про природу рідної Волині розкажу..." наша книгозбірня підготувала і провела разом з працівниками Ківерцівського НПП "Цуманська пуща" для учнів 7-А класу ЗОШ І-ІІІ ст. №3 м. Ківерці (класний керівник Гарбарчук Ж.М.).
Заступник начальника відділу еколого-освітньої та реакреаційної роботи "Цуманської пущі" Юлія Грицюк розповіла семикласникам про "Дивовижних птахів "Цуманської пущі". Діти мали чудову можливість побачити на відеослайдах птахів Ківерцівщини, почути їхні голоси. Провідний фахівець цього ж відділу Роман Слободян доступно і цікаво познайомив дітей з весняними первоцвітами волинських лісів.
А потім діти грали в екогру "Знайди слід тварини".
Своє місце в екологічному колажі вміло зайняли екоцікавинки "Чи знаєш ти?" за допомогою провідного бібліотекаря Людмили Бойчук.
Учні збагатили свої знання за допомогою цього заходу. Було цікаво дізнатися, корисно запам'ятати, з насолодою послухати (спів птахів) та переглянути слайди та відеоролик і з приємністю, любов'ю усвідомити - ми живемо в чарівному краю, природу якого необхідно берегти.













Немає коментарів:

Дописати коментар