середу, 9 жовтня 2013 р.

Адреналін із Прикарпаття


Працівники нашої бібліотеки разом із іншими бібліотекарями Ківерцівської ЦБС нещодавно побували на екскурсії по Прикарпаттю. З приємністю оглянули експозиції Долинського краєзнавчого музею «Бойківщина» Тетяни і Олени Антоновичів – кімнати родини Антоновичів, природи, історії, побуту та етносу, бойківської хати, відділ сакральних пам’яток бойківського краю. 

             Екскурсанти мали нагоду із задоволенням подорожувати поздовж р. Свіча унікальним транспортом – Карпатським трамвайчиком, спостерігаючи, як змінюються краєвиди навколо гірської річки.






 
Бібліотекарі побувати у василіанському монастирі на Ясній горі у Гошеві, вклонилися чудотворній іконі Гошівської Божої Матері, копії Ченстоховської ікони чудотворної «Цариці Карпат».

Але найвищу порцію адреналіну одержали від походу в одне із семи чудес України – комплексну пам’ятку природи загальнодержавного значення «Скелі Довбуша». Ця геологічна пам’ятка розташована неподалік м. Болехова Івано-Франківської області. Розповісти про це неможливо. Там потрібно побувати!!!
 

 
  





1 коментар:

  1. Доброго дня, колеги! Переглядали ваш блог. Сподобався! Шкода, що побувавши у нас на Прикарпатті, а саме - у музеї"Бойківщина", ви не завітали до нашої Долинської районної дитячої бібліотеки. Вона розташована рядом із музеєм. Приєднуємось до перегляду вашого блогу і запрошуємо і вас у прихильники нашого. ("Бібліознайки"-блог Долинської районної бібліотеки для дітей)

    ВідповістиВидалити