пʼятницю, 22 березня 2019 р.

"Голосуй за книгу - обирай майбутнє"

Цьогоріч Всеукраїнський Тиждень дитячого читання в нашій книгозбірні проходить під гаслом . На відкриття Тижня зібралися запрошені діти з п'яти шкіл міста. Це кращі з кращих читачів нашої бібліотеки. Відкрила свято книги заступник директора по роботі з дітьми Ківерцівської ЦБС Любов Доридор. З інсценізованим привітанням виступили учні ЗОШ І-ІІІ ст. №1 м. Ківерці (шкільний бібліотекар Ольга Бучинська). Діти старанно готувалися до виступу: багато читали, вчили напам'ять, вживалися в ролі. В цьому їм допомагала невтомна і креативна Ольга Владиславівна.






Прекрасним, як завжди, був виступ зразкової театральної студії "Мельпомена", що діє при ЦДЮТ, керівник Валентина Гоманюк. Колектив, до речі, нещодавно зайняв заслужено ІІ місце в обласному огляді театральних колективів позашкілля. "Мельпомена" потішила присутніх щирою і безпосередньою грою юних артистів в казці "Семеро козенят на новий лад".






Спонсором цьогорічного свята став районний осередок партії БПП "Солідарність". Його керівник, депутат Ківерцівської ОТГ (між іншим, наш колишній читач) Петро Чайка разом із своєю соратницею (теж колишньою хорошою нашою читачкою) Олександрою Хом'як, привітали всіх зі святом, розповіли дітям про те, як охоче вони читали і шкодують, що не все змогли в дитинстві прочитати, а зараз наздогнати це неможливо.


Близько 60-ти дітей в день відкриття Тижня було відзначено невеличкими призами, біля 30 класів, батьків, вчителів, керівників гуртків було нагороджено подяками і грамотами.
І зовсім маленьких, і старших дітей, і батьків, і вчителів, і нас, бібліотекарів об'єднує одне - любов до книги. І саме під час весняних шкільних канікул, під час свята Книги ми всі намагаємося засвідчити про свою любов до книги, читання і бібліотеки.








Немає коментарів:

Дописати коментар