четвер, 19 лютого 2015 р.

"Залишиться кривавий лютий в серцях вкраїнських громадян"

17 і 18 лютого пройшло ряд заходів до річниці розстрілу Небесної Сотні.
Для учнів 8-А класу  та 9-А класу Ківерцівської ЗОШ І-ІІІ ст. №3 (класний керівник Л. В. Махновець) було підготовлено і проведено годину патріотичного виховання "Героями не народжуються. Героями стають". Діти дізналися багато нового про Майдан, Небесну Сотню. Присутні мали змогу переглянути відео і слайди про ті тривожні і трагічні дні. І стали вмить хлопці і дівчата зосередженими і ніби подорослішали, коли про свого друга і побратима Василя Мойсея став розповідати активіст Майдану Роман Іванович Стецькович. Молодий чоловік із хвилюванням повідав про ті зовсім свіжі події, показував слайди про Василя Мойсея, про автопробіг на честь Романа Шухевича в Ківерцях, де був присутній Василь Мойсей, про те, чим він жив, чим захоплювався, яким був.



А для учнів 6-А і 6-Б класів Ківерцівської ЗОШ І-ІІІ ст. №3 (класний керівник О. П. Кушнір) ми представили годину пам'яті "Залишиться кривавий лютий в серцях вкраїнських громадян". Не менш зосереджено і уважно слухали шестикласники запрошену на захід активну учасницю Євромайдану Любов Василівну Новосад голову товариства Червоного Хреста. Розчулена і зі сльозами на очах поділилася своїми спогадими і враженнями від пережитого торік.
Затамувавши подих, діти вдивлялися на екрані в очі Героїв Небесної Сотні, слухали розповідь про них, гордилися, що українська земля народжує такі палкі серця, такі добрі душі, таких красивих і гордих людей.


Немає коментарів:

Дописати коментар