четвер, 28 грудня 2017 р.

Нові надходження

Хай знову запахнуть житами поля. А в нас запанує хай мир : біобібліогр. довід. : Ч. 2 / Центр. б-ка Ківерц. РЦБС Волин. обл. ; упоряд. І. М. Вергун, О. В. Полійчук; керівник проетку Л. І. Михальчук. - Луцьк : ФОП Л. В. Сікачова, 2017. - 219 с. : іл.
Ця книга про справжніх героїв. Тих, хто ще вчора жив мирним життям, ходив на роботу, ростив дітей, планував своє майбутнє. Вони різні за віком, професією, з різних куточків нашого Ківерцівського району. У кожного з героїв цієї книги своя життєва історія. В цій книзі є історії про героїв, які поклали на жертовний вівтар війни своє життя. Але залишилася пам'ять. Пам'ять про тих, хто вже ніколи не переступить поріг рідної домівки і не обійме кохану та дітей, житиме вічно.
Це друге видання книги, підготовлене колективом бібліотекарів Ківерцівського району, містить матеріали та бібліографічну інформацію про військових учасників АТО, медиків-добровольців, капеланів, усіх тих хто віддав своє життя за незалежність і цілісність України. Рукописи, які складають основу видання, зберігаються у фондах Ківерцівської центральної районної бібліотеки.
Видання розраховане на педагогічних та бібліотечних працівників, краєзнавців, учнів, студентів, широкий читацький загал.

Мотоцикли : іл. енцикл. для ст. шк. в. / Авт.-упоряд. О. В. Пиріжок. - Х. : Септіма, 2015. - 80 с. : іл. - (Я пізнаю світ).
Ілюстроване видання розповідає про появу перших мотоциклів та створення й основні етапи розвитку відомих світових марок. Розглядається будова і принципи роботи мотоцикла та його головного компонента - двигуна. Також ви дізнаєтесь історію мотогонок та з чого складається екіпірування справжнього мотоцикліста.

Зимові забавки : вірші, потішки, веселі історії, традиції і поради зимових розваг / Упоряд. О. Сахно. - К. : Літера, 2017. - 48 с. : іл.
Видання подане у формі спілкування, тож дитина не почуватиметься самотньою, коли читатиме цю книжку. 
Збірка буде цікавою не тільки для дітей молодшого шкільного віку, а і їхніх батьків, старших братиків і сестричок, а також учителів, вихователів, аніматорів - усіх, хто причетний до виховання й організації змістовного відпочинку малечі.

Немає коментарів:

Дописати коментар