понеділок, 12 грудня 2016 р.

Нові надходження

Допитливій малечі про цікаві речі. Подорож по Україні. - К. : Радуга, 2016. - 240 с. : іл.
Віковічні гори та швидкоплинні річки, темні печери і широкі степи, розкішні палаци, нездолані замки... Ви любите подорожувати? Відкривати для себе нові місця, дізнаватися про їхню історію, уявляти їхнє майбутнє?
Ця книга створена для тих, хто хоче ближче познайомитися з Україною, торкнутися багатств нашого краю та відвідати його цікаві місцини. Можливо, саме це видання надихне вас на реальні подорожі.

Грушевський М. С. Твори : у 50-ти т. : Т. 47. Кн. 1 : Ювілейна Грушевськіана / М. С. Грушевський. - Львів : Світ, 2016. - 632 с.
Том містить різнопланові публікації авторства визначних українських, польських, російських, німецьких, чеських, італійських та французьких інтелектуалів, котрими сучасники вченого відгукувалися на ювілеї М.Грушевського. Публікації дають змогу реконструювати образ вченого у середовищі його сучасників. Завдяки своїй жанровій специфіці опубліковані тексти є важливим джерелом пізнання українознавчих дискусій першої третини ХХ ст.
Для науковців та всіх, хто цікавиться історією України.

Йде до нас колядочка : для дошк. та мол. шк. в. / упоряд. А. Зеленська ; худ. К. Іванова. - К. : АВІАЗ, 2016. - 40 с. : іл.
Хто з малечі не любить зимових свят? Веселощі, пісні, хороводи... А ще привітання зі святами колядками та щедрівками. Книжка має чудове художнє оформлення, яке до вподоби і малятам, і дорослим.

Франко І. Я. Захар Беркут : повість / І. Я. Франко ; перевид., перероб. - К. : Дніпро, 2016. - 180 с.
У повісті великого українського письменника Івана Франка зображено боротьбу населення Карпатської Русі проти татаро-монгольської навали 1241 р. Захар Беркут та його син Максим, згуртувавши жителів Тухольщини, мужньо відстоюють незалежність свого краю і перемагають.

Кириліна І. Вінок з барвінку : пісні для дітей / І. Кириліна. - К. : Музична Україна, 2016. - 128 с.
До збірки пісень відомого сучасного композитора Ірини Кириліної увійшли найвідоміші твори, що вже чверть століття виконуються дитячими колективами і солістами в Україні та за її межами.

Любарська Л. Мистецтво для тебе : для мол. шк. в. / Л. Любарська, Т. Харламова; Іл. В. Кузнєцов, М. Коваленко. - К. : Наш час, 2016. - 104 с. : іл. - (Равлик).
Книга допоможе дітям здійснити захоплюючу подорож до прекрасного світу образотворчого мистецтва. Дане видання допоможе батькам організувати цікаві мистецькі заняття та забавки в колі сім'ї.

Немає коментарів:

Дописати коментар