понеділок, 4 червня 2018 р.

Бібліотека - на допомогу розвитку особистості дитини

Нещодавно наша бібліотека приймала учасників обласного семінару-практикуму заступників директорів ЦБС по роботі з дітьми на тему: "Бібліотека - знання - успіх: інформаційні сервіси на допомогу розвитку особистості дитини".


Учасників семінару привітав і розповів про соціально-економічний та культурний розвиток Ківерцівщини голова Ківерцівської районної ради Василь Хмілевський. Своїми роздумами та прогнозами щодо тенденцій в аспекті: сучасна дитина і бібліотека поділилася директор обласної бібліотеки для дітей Наталія Граніч. Про діяльність закладів культури району в умовах децентралізації проінформувала завідувач сектору культури і туризму Ківерцівської РДА Галина Слатініна. Директор Ківерцівської ЦБС Любов Михальчук ознайомила дитячих фахівців зі своїми думками і баченнями щодо реформи децентралізації публічних бібліотек району.



Виступ заступника директора по роботі з дітьми Ківерцівської ЦБС Любові Доридор про традиційні та інноваційні послуги сучасної бібліотеки для дітей супроводжувався "Листом-презентацією юного ківерчанина до свого однолітка".

Учасники семінару ознайомилися з роботою бібліотеки для дорослих, бібліотек-філій с. Човниця та Тростянець, відвідали музей академіка Михайла Кравчука та вклонилися чудотворній іконі Божої Матері Одигитрії, що знаходиться в храмі Святої Трійці (1648р.).

Немає коментарів:

Дописати коментар